Artikelnummer: I-MOP XL PLUS

Beställningsvara

inkl. Super-laddare, grå batterier

Kombiskurmaskin i-mop XL Plus V22

52 300 krEx.moms

65 375 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

i-mop XL Plus - Professionell Skurmaskin för Effektiv och Snabb Rengöring

i-mop XL Plus tar golvrengöring till nästa nivå med kraftfull och snabb prestanda, upp till 10 gånger effektivare än traditionell mopprengöring. Den här avancerade versionen erbjuder nya funktioner för att förbättra användarupplevelsen och säkerställa optimala resultat. Med en integrerad sensor och timer på kontrollpanelen kan användaren övervaka maskinens användningstimmar, vilket ger enkel tillgång till underhållsstatus för långvarig driftsäkerhet. Dessutom har i-mop XL Plus uppgraderade funktioner som drive support och i-dose tank för smidig användning och exakt dosering av rengöringsmedel.

Med en arbetsbredd på 46 cm och förmåga att täcka upp till 1300 kvm per timme är i-mop XL Plus en utmärkt lösning för snabb och effektiv rengöring i stora, hårda ytor inomhus. Dess smidiga manövreringsförmåga gör att maskinen enkelt rengör under och runt hinder som bord och toalettvaskar, vilket ökar både hastighet och flexibilitet i trånga utrymmen.

Denna modell levereras utan i-power batteri, vilket möjliggör flexibel anpassning av batterikapacitet efter behov.
Fördelar med i-mop XL Plus

Rengöring i upptagna utrymmen: Med en ergonomisk design och förbättrad manövrering kan i-mop XL Plus användas runt människor utan att lämna hala eller våta golv, vilket säkerställer säkerhet och komfort i offentliga miljöer.
360 grader rotation: Maskinen kan vända 360 grader på plats, vilket gör det enkelt att komma åt även svåråtkomliga utrymmen och hörn.
Enkel påfyllning och byte av rengöringsmedel: Med antibakteriella lösningstankar och ett HACCP-färgsystem kan du byta kemikalier snabbt och enkelt för olika rengöringsbehov.
Effektivare rengöring: Två motroterande borstar ger jämn och effektiv skrubbning för optimalt resultat, medan i-dose systemet ser till att du alltid använder rätt mängd rengöringsmedel.

Specifikationer

- Användningsområde: Inomhus, hårda golvytor
- Teoretisk prestanda: Upp till 1800 kvm per timme
- Praktisk prestanda: 1000-1300 kvm per timme
- Borsthastighet: 350 rpm
- Borsttryck: 22,5 kg
- Arbetsbredd: 46 cm
- Mått (L x B x H): 50 x 38 x 120 cm
- Vikt utan batteri: 18,5 kg
- Rentvattentank: 4 liter
- Återvinningstank: 4 till 6 liter (max 8 liter)
- Strömkälla: 2 i-power 9 batterier
- Batteri: 24V - 8,8 Ah
- Drifttid: 60-70 minuter på i-power 9 batterier
- Laddare: Off-board, 110-240V, 50/60Hz

Tillbehör

Du kanske också gillar