Artikelnummer: PGG 8/3

Beställningsvara

Kärcher

Kärcher Elverk, Generator PGG 8/3

14 880 krEx.moms

18 600 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Kärcher PGG 8/3 är en kraftfull och pålitlig bensindriven synkrongenerator, idealisk för arbeten där tillgång till elnätet saknas. Med en märkeffekt på 7 kW för trefasström och en robust 4-takts bensinmotor (Euro 5-standard) erbjuder denna generator en flexibel strömförsörjning för både kommersiella och offentliga miljöer. Den stora bränsletanken på 25 liter ger upp till 7 timmars drift vid halva belastningen och 5,5 timmar vid full belastning, vilket gör att du kan arbeta en hel arbetsdag utan avbrott.

Generatorn är utrustad med två jordade AC-uttag och ett rött 400 V trefasuttag (CEE), vilket ger en mängd anslutningsmöjligheter för både standardutrustning och mer kraftkrävande maskiner. Den automatiska spänningsregulatorn (AVR) gör det säkert att använda känslig elektronisk utrustning utan risk för skador från strömspikar. Kärchers PGG 8/3 är också enkel att transportera, tack vare de punkteringsfria hjulen och det vikbara körhandtaget.

Säkerheten är i fokus med inbyggt skydd mot överbelastning och låg oljenivå, samt en robust stålrörsram som skyddar generatorn i tuffa miljöer. Generatorn är även utrustad med en praktisk elstart för enkel igångsättning och driftlägesdisplay för smidig övervakning av maskinens status.

Funktioner:

- Elstart för snabb igångsättning
- Automatisk spänningsreglering (AVR)
- Skydd mot överbelastning och låg oljenivå
- Bränslemätare och driftlägesdisplay
- DC-utgång (12 V)
- Enfasuttag (Schuko) och trefasuttag (CEE 16 A)
- Säkerhetsklass: IP 23 (skydd mot vattenstänk)

Specifikationer:

- Nätspänning (enfas): 230 V
- Nätspänning (trefas): 400 V
- Nominell effekt (enfas): 2 kW
- Nominell effekt (trefas): 7 kW
- Maximal effekt (trefas): 7,5 kW
- Motoreffekt: 9 kW (12,2 hk)
- Cylindervolym: 440 cm³
- Bränsleförbrukning: 4,5 l/h
- Tankkapacitet: 25 liter
- Drifttid: Upp till 7 timmar vid 50 % belastning, 5,5 timmar vid full belastning
- Ljudnivå: 76 dB(A)
- Vikt utan tillbehör: 89,7 kg
- Mått: 743 x 713 x 670 mm

Kärcher PGG 8/3 erbjuder en mångsidig och pålitlig lösning för att leverera oberoende ström till arbetsplatser som saknar tillgång till elnätet, och dess robusta design och säkerhetsfunktioner gör den idealisk för krävande arbetsmiljöer.

Du kanske också gillar