Artikelnummer: VHS 010 HC ACD

Beställningsvara

Säkerhets- H-klass , brännbara ämnen

Industridammsugare Nilfisk VHS 010 HC ACD H-klass

23 500 krEx.moms

29 375 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

VHS010 och VHS011 ACD är en serie tredjeparts ACD-certifierade dammsugare, lämpliga för uppsamling av brännbart damm och hälsofarligt damm. Särskilda egenskaper hos mini IVS-serien är den höga mobiliteten i trånga utrymmen, den kompakta storleken och den låga vikten – samt robusthet och tillförlitlighet.

MINI IVS ACD-modellerna för farligt damm, VHS010, finns också med olika typer av system för säker avfallshantering för att garantera högsta möjliga säkerhetsstandard. De tre olika modellerna, som är utrustade med ett säkert avfallssystem, är LC- och HC-certifierade av tredje part. HC-modellen har ett högpresterande säkert påssystem och därför är versionerna utrustade med säker avyttring perfekta för ett bredare spektrum av tillämpningar med de flesta typer av farliga pulver.

ACD- modellerna med Pull&Clean, VHS011, kan istället hantera tunga laster material, med stor prestandastabilitet och utan förbrukningsmaterial. Vid normal användning kan Pull&Clean-systemet markant förlänga det koniska kassettfiltrets livslängd. Dessa modeller av VHS011 är perfekta för rengöringsuppgifter inom livsmedelsindustrin, där de flesta pulver är brännbara. De är utformade för att användas vid rengöring av livsmedelsbearbetningsmaskiner som t.ex. vertikala paketeringsmaskiner, transportband, V-mixers etc. och för allmän rengöring av golv, bord, utrustning.

De tre rekommenderade tillbehörskiten täcker de vanligaste tillämpningarna. Hela tillbehörskatalogen för diameter på 40 mm är kompatibel med mini IVS-serien.

Låg vikt och kompakt maskin
Mycket mobil tack vare de 4 svängbara kullagerhjulen.
Tillförlitlig med 900 W motor och mycket bra sugstyrka.
Motorhuvud av metall ger säkrare integrering av den kolborstfria bypassmotorn och gör den robustare vid krävande användning än standarddammsugare. Den har också en längre livslängd på upp till 10 000 timmar
Fullt utrustad med praktiskt handtag, hållare för elkabel och tillbehör
Helt jordad och avgränsad, behöver inte krånglig jordningskabel och klämma.
Pull&clean-systemet ger hög filtreringsprestanda utan användning av förbrukningsmaterial.
Tre nivåer av säker avfallshantering för den säkraste dammuppsamlingsnivån enligt pulverklassificering, LCLASS och HCLASS.
IP65-klassad – vatten- och dammtålighet ger högsta möjliga skydd för operatörer och miljö.
Tredjepartscertifierad ACD och LMH

Tillbehör

Du kanske också gillar