Artikelnummer: FM400 D

Beställningsvara

Exkl. Tillbehör

Singelskurmaskin Nilfisk FM 400D Duo

16 500 krEx.moms

20 625 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 5715492049011

Produktinformation

FM400 D är en kraftfull singelskurmaskin som erbjuder två maskiner i en och är perfekt för effektiv och mångsidig golvvård. Med sitt breda skurhuvud på 43 cm (17") kan maskinen enkelt växla mellan två hastigheter: 185 varv/min för skurning med vätska och 370 varv/min för högkvalitativ polering. Denna maskin väger 40 kg, vilket ger den stabilitet och effektivitet vid rengöring och underhåll av olika golvtyper, inklusive oljade trägolv.

Maskinen är byggd för att vara både stark och pålitlig, med en tyst och mjuk arbetsgång som gör den lämplig för användning i bullerkänsliga miljöer. De stora, robusta hjulen och en solid metallram ger FM400 D en hållbar konstruktion som klarar av tuffa arbetsmiljöer. För att ytterligare förbättra säkerheten är maskinen utrustad med en säkerhetsbrytare, vilket innebär att den endast kan startas i ett korrekt arbetsläge.

Den ergonomiska designen gör att handtaget enkelt kan justeras för att passa användarens behov, vilket ökar komforten under långa arbetspass. FM400 D är kompatibel med ett stort urval av tillbehör, vilket gör den till en flexibel lösning för olika rengöringsuppgifter. Med en 15-meters kabel kan maskinen arbeta över stora ytor utan behov av frekventa strömbyten.
Specifikationer

- Skurbredd: 43 cm (17")
- Hastigheter: 185 varv/min (skurning) och 370 varv/min (polering)
- Vikt: 40 kg
- Tyst och mjuk gång för användning i bullerkänsliga miljöer
- Ergonomiskt justerbart handtag för ökad komfort
- Stora robusta hjul och metallram för hållbar konstruktion
- Säkerhetsbrytare som tillåter start endast i arbetsläge
- Kompatibel med ett brett sortiment av tillbehör
- Kabel: 15 meter lång för större räckvidd

FM400 D är den perfekta lösningen för företag som söker en pålitlig, mångsidig och lättanvänd golvvårdsmaskin som klarar av att möta de flesta rengörings- och underhållsbehov.

Tillbehör

Du kanske också gillar