Artikelnummer: 62575802

Beställningsvara

St/krt: 3

Nordex

Förpackning: 3 dnk/krt

Pallvolym: 36 krt/pall

Grundpolish Nordex S-Base 5L

699 krEx.moms

873,75 krInkl.moms

(dnk)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 7319515758027

Produktinformation

S-Base är en högkvalitativ och miljöanpassad grundpolish, perfekt för försegling och grundbehandling av både linoleumgolv och porösa stengolv. Med sin utmärkta porfyllningsförmåga skapar S-Base en stabil grund som förbättrar vidhäftningen för efterföljande ytbehandlingar, som S-Polish och S-Shine. Genom att använda S-Base säkerställs en jämn och hållbar yta som skyddar golvet och förlänger dess livslängd.

Användningsområden S-Base är idealisk för professionell användning där extra noggrann ytbehandling krävs. Produkten fungerar både som en grundpolish och en effektiv porfyllare, vilket ger optimalt fäste för efterföljande polisher och ger ett perfekt slutresultat. Den är särskilt användbar i miljöer där golven utsätts för hög belastning och behöver skyddas mot slitage.

Användningsinstruktioner

Grundrengöring: Börja med att grundligt rengöra golvet med S-Remove för att ta bort smuts och rester. Se till att golvet är helt torrt innan applicering.
Ytbehandling: Applicera 1-2 tunna lager S-Base beroende på golvets kondition. Låt varje lager torka i cirka 30 minuter, beroende på temperatur och ventilation, innan du går vidare med nästa lager eller efterföljande behandling. För applicering rekommenderas polishutstrykare eller mopp.
Efterbehandling: När golvet är helt torrt, behandla med S-Polish eller S-Shine för en perfekt, skyddande yta.

Dosering och täckning S-Base används i koncentrat och en liter täcker upp till 50 kvadratmeter, vilket gör det till ett kostnadseffektivt val för större ytor.

Specifikationer:

- Typ av produkt: Grundpolish för golv
- Användningsområde: Linoleum- och porösa stengolv
- Funktioner: Porfyllare, förbättrar vidhäftning
- Appliceringsmetod: Polishutstrykare eller mopp
- Torktid: Cirka 30 minuter mellan lager
- Dosering: 1 liter räcker till 50 kvm
- Miljöanpassad: Ja

Du kanske också gillar