Artikelnummer: 62575602

Beställningsvara

St/krt: 3

Nordex

Förpackning: 3 dnk/krt

Pallvolym: 36 krt/pall

Golvpolish Nordex S-Shine 5liter

642 krEx.moms

802,50 krInkl.moms

(dnk)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 7319515756023

Produktinformation

S-Shine är en högkvalitativ toppolish som ger dina golv en strålande och hållbar glans. Den är särskilt framtagen för att förstärka och höja glansen på golv behandlade med S-Polish, men fungerar också utmärkt på obehandlade golvytor. S-Shine ger en hård, skyddande yta som kan poleras för att uppnå en högre glans eller en ”wet-look”-effekt med en High-Speed maskin. Dessutom är produkten miljöanpassad och kan användas för både ytbehandling och underhåll.

Användningsområden S-Shine passar för ytbehandling av både behandlade och obehandlade golv. Vid polering med lågvarvsmaskin får golvet en hög glans, och vid användning av en High-Speed maskin kan du uppnå en imponerande "wet-look". Produkten kan även användas för periodiskt underhåll, till exempel med fuktmoppning eller kombimaskin, vilket gör den mångsidig och effektiv för olika typer av golv och underhållsbehov.

Användningsinstruktioner

Grundrengöring: Rengör golvet noggrant med S-Remove och se till att golvet är helt torrt.
Ytbehandling: Applicera S-Shine i koncentrat, i 1-2 tunna lager, på både S-Polish-behandlade eller obehandlade golvytor. Låt varje lager lufttorka i cirka 30 minuter innan nästa applicering. Efter den sista appliceringen, låt golvet torka i 2-3 dygn innan dagliga städmetoder används.
Polering: För att uppnå önskad glans, polera ytan med en lågvarvsmaskin. För en ”wet-look”, använd en High-Speed maskin.
Underhåll: Underhåll golvet cirka en gång i veckan med S-Clean. Övriga dagar rekommenderas torrmoppning. Vid högre slitage kan S-Shine användas som tvättvax för att förlänga ytans hållbarhet.

Dosering och täckning S-Shine används i koncentrat. Vid användning som tvättvax, blanda 25-50 ml per 10 liter vatten. En liter S-Shine räcker till cirka 60 kvadratmeter.

Specifikationer:

- Typ av produkt: Toppolish och underhållsmedel
- Användningsområde: Behandlade och obehandlade golvytor
- Funktioner: Högglansig yta, wet-look vid polering, underhållsvänlig
- Appliceringsmetod: Lågvarvsmaskin eller High-Speed maskin
- Torktid: Cirka 30 minuter mellan lager, full torktid 2-3 dygn
- Dosering: 25-50 ml per 10 liter vatten som tvättvax
- Täckning: 1 liter räcker till 60 kvm
- Miljöanpassad: Ja

Du kanske också gillar