Artikelnummer: 62575852

Beställningsvara

St/krt: 3

Nordex

Förpackning: 3 dnk/krt

Pallvolym: 36 krt/pall

Grundpolish Nordex S-primer 5L

499 krEx.moms

623,75 krInkl.moms

(dnk)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 7319515758522

Produktinformation

S-Primer är en högkvalitativ grundpolish som säkerställer en utmärkt vidhäftning och fyllnad på golv som kräver en grundbehandling innan yt- eller toppbehandling. Med sin resistens mot alkali och förmåga att tränga in i porösa golvmaterial är S-Primer särskilt lämplig för linoleumgolv och gamla plast- och stengolv. Den skapar en stabil grund som ger perfekt fäste för efterföljande ytbehandlingar med vax eller polish.

Användningsområden
S-Primer är idealisk för professionell grundbehandling av alla typer av porösa golv, inklusive äldre plast- och stengolv. Produkten rekommenderas för ytor som behöver extra vidhäftning före applicering av golvpolish. Den är särskilt effektiv på linoleumgolv, där den skapar en jämn och hållbar yta som tål hög belastning.

Användningsinstruktioner

Grundrengöring: Rengör golvet noggrant och avlägsna gamla vax- eller polishlager med hjälp av S-Remove eller S-Stripper. Skölj ordentligt och låt golvet torka helt.
Polishbehandling: Applicera S-Primer i tunna, jämna lager, vanligtvis 1–2 lager, tills en slät och jämn yta erhålls. Låt varje lager torka i cirka 30 minuter. På sugande golv kan fler lager behövas. När S-Primer torkat ordentligt (cirka 2 timmar) är golvet redo för vidare behandling med en lämplig golvpolish.
Efterbehandling: När ytan är torr kan den behandlas med efterföljande polish eller vax för att uppnå ett glänsande och skyddande resultat.

Dosering och täckning
S-Primer används i koncentrat, och en liter täcker cirka 50 kvadratmeter, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för större ytor.

Specifikationer:

- Typ av produkt: Grundpolish
- Användningsområde: Porösa golv, linoleum, gamla plast- och stengolv
- Funktioner: Fyllnad och vidhäftning, resistent mot alkali
- Appliceringsmetod: Tunna lager, 1-2 skikt, fler lager vid sugande ytor
- Torktid: Cirka 30 minuter mellan lager, 2 timmar innan vidare behandling
- Dosering: 1 liter täcker ca 50 kvm
- Miljöanpassad: Ja

Du kanske också gillar