Artikelnummer: 49-354

Beställningsvara

Activa

Städvagn Max Greyline Metod

1 795 krEx.moms

2 243,75 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Städvagn Max Greyline Metod är en kompakt och effektiv lösning för professionella städbehov. Denna vagn är designad för att underlätta städarens arbete med sin robusta konstruktion och smarta förvaringslösningar. Med måtten 64 x 56 x 111 cm (L x B x H) är den tillräckligt liten för smidig manövrering i trånga utrymmen, men samtidigt rymlig nog för att rymma all nödvändig utrustning.

Vagnen är utrustad med två materialkorgar i Stor och XL, med en sammanlagd lastvolym på cirka 50 liter, vilket ger gott om utrymme för rengöringsmedel och tillbehör. De två långa moppkrokarna och en redskapshållare är utformade för ergonomiska skaft och stativ, vilket gör det enkelt att organisera och nå dina städverktyg.

För att hantera avfall effektivt har vagnen en säckhållare som kan rymma säckar på 70-125 liter. De lättrullade hjulen på 100 mm, varav ett är försett med broms, säkerställer smidig förflyttning och stabilitet vid användning.

Specifikationer:

- Mått (LxBxH): 64 x 51 x 111 cm
- Materialkorgar: 1 st Stor och 1 st XL (Lastvolym ca 50 liter)
- Moppkrokar: 2 st långa
- Moppbox 25l med snabblock
- Hink 6l med vipp lock röd/blå
- Tvättpåse Stor 34L Svart
- Skafthållare och stativhållare x2 stuck
- Säckhållare: 70-125 liter
- Hjul: 100 mm lättrullade, varav ett med broms

Städvagn Max Greyline Metod är den perfekta lösningen för den som behöver en mångsidig, kompakt och effektiv städvagn för professionellt bruk.