Artikelnummer: LB 960/36 BP

Beställningsvara

Batteri, laddare ingår

Lövblås Kärcher LB 960/36 Bp-paket

5 450 krEx.moms

6 812,50 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Den batteridrivna lövblåsaren Kärcher LB 930/36 Bp set är en kraftfull och miljövänlig lösning för effektiv rengöring av löv, skräp och smuts, även i svåråtkomliga områden. Tack vare sin borstlösa motor och en imponerande lufthastighet på upp till 60 m/s, tar den enkelt bort våta löv och envis smuts. Med en batteridriven design är den fri från skadliga utsläpp och är betydligt tystare än bensindrivna alternativ, vilket gör den idealisk för arbete i bullerkänsliga områden som bostadsområden, skolor, sjukhus eller vid nattarbete.

Kärcher LB 930/36 Bp är utrustad med ett höghastighetsmunstycke som koncentrerar blåskraften för att effektivt ta bort svår smuts. Den har även en metallskrapa för att enkelt avlägsna klibbiga rester, vilket skyddar blåsrörets ände från slitage. Med den oändligt justerbara hastigheten och en praktisk turboknapp kan användaren anpassa blåskraften efter behov för att hantera olika typer av material.

Ergonomin är en annan stark fördel med denna lövblåsare. Den levereras med en bekväm axelrem och är designad för att vara balanserad, vilket gör att du kan arbeta längre utan att bli trött. Den är också lätt och har lägre vibrationer jämfört med bensindrivna maskiner, vilket skyddar användarens hälsa vid långvarigt arbete.

Batteriet ingår och är en del av Kärchers 36 V-plattform, vilket innebär att det snabbt kan bytas mellan olika maskiner, vilket ökar både produktiviteten och flexibiliteten. Dessutom är drift- och underhållskostnaderna upp till 90 % lägre än för bensindrivna verktyg, eftersom det inte finns några bränslekostnader och minimal motorunderhåll krävs.

Funktioner och tillbehör:

- Batteri och laddare inkluderat
- Metallskrapa för klibbiga rester
- Höghastighetsmunstycke
- Axelrem för ökad komfort
- Borstlös motor för hög effektivitet och lång livslängd
- Automatisk hastighetsjustering med turboknapp

Specifikationer:

- Batteriplattform: 36 V
- Luftgenomströmning: 930 m³/h
- Lufthastighet: Max 60 m/s
- Blåskraft: 14 N
- Batterityp: Uppladdningsbart batteri (36 V/6,0 Ah ingår)
- Drifttid per laddning: Upp till 40 minuter (6,0 Ah), 50 minuter (7,5 Ah)
- Vikt utan tillbehör: 3 kg
- Vikt med förpackning: 7,8 kg
- Mått: 840 x 150 x 340 mm
- Ljudnivå: Upp till 50 % tystare än bensindrivna alternativ
- Laddare: 36 V-laddare ingår (1,2 m kabellängd)

Kärcher LB 930/36 Bp är den perfekta lösningen för både kommersiella och privata användare som vill ha en kraftfull, ekonomisk och miljövänlig lövblåsare med minimal påverkan på omgivningen.

Tillbehör

Du kanske också gillar