Artikelnummer: LBB 1060/36 BP

Beställningsvara

Batteri, laddare ingår

Lövblås Kärcher LBB 1060/36 Bp Pack

8 895 krEx.moms

11 118,75 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Kärcher LBB 1060/36 Bp Pack är en batteridriven, ryggburen lövblåsare som kombinerar kraft och komfort på ett unikt sätt. Den är både den mest kraftfulla och tystaste lövblåsen i sin klass, vilket gör den idealisk för professionellt bruk i stora och bullerkänsliga områden som bostadsområden, skolor och sjukhus. Med en imponerande lufthastighet på upp till 65 m/s och en luftgenomströmning på 1060 m³/h rensar den snabbt och effektivt bort löv och skräp från stora ytor.

Den ergonomiska ryggdesignen med vadderade axelband och en fjäderbelastad blås ger hög användarkomfort, samtidigt som vibrationerna minimeras, vilket skyddar användaren från utmattning under långa arbetsdagar. Lövblåsen är utrustad med en variabel hastighetsreglering och en turboknapp, vilket ger full kontroll över blåskraften och optimerar prestandan efter behov.

Kärcher LBB 1060/36 Bp Pack drivs av Kärchers 36 V batteriplattform, vilket gör den kompatibel med andra verktyg i samma serie. Två batterifack säkerställer extra lång drifttid, och batterierna kan snabbt bytas mellan olika maskiner för ökad flexibilitet och produktivitet. Med upp till 90 % lägre drift- och underhållskostnader jämfört med bensindrivna verktyg är denna lövblås både ekonomisk och miljövänlig, fri från utsläpp av skadliga ämnen och koldioxid.

Den borstlösa motorn säkerställer lång livslängd och minimal underhållsbehov, vilket gör att du kan fokusera på arbetet istället för maskinunderhåll.

Funktioner och tillbehör:

- Fjäderbelastad blås för minskad vibration
- Ergonomisk, ryggburen design med vadderade axelband
- Standardmunstycke med metallskrapa
- Uppladdningsbart batteri och laddare inkluderat
- Extremt tyst drift, perfekt för bullerkänsliga miljöer

Specifikationer:

- Batteriplattform: 36 V
- Luftgenomströmning: 1060 m³/h
- Lufthastighet: Max 65 m/s
- Blåskraft: 19 N
- Hastighetsreglering: Variabel med turboknapp
- Batterityp: Uppladdningsbart batteri (36 V/6,0 Ah ingår)
- Drifttid per laddning: Upp till 30 minuter (6,0 Ah), 40 minuter (7,5 Ah)
- Vikt utan tillbehör: 8,8 kg
- Vikt inkl. förpackning: 14,2 kg
- Mått: 1600 x 500 x 460 mm

Kärcher LBB 1060/36 Bp Pack erbjuder kraftfull och flexibel prestanda samtidigt som den skyddar både användarens hälsa och miljön, vilket gör den till det perfekta valet för professionella användare som söker effektivitet och hållbarhet.

Tillbehör

Du kanske också gillar