Artikelnummer: 13942620

Beställningsvara

Exkl. Batteri och laddare

Handdammsugare Kärcher HV 1/1 Bp Fs

2 400 krEx.moms

3 000 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

, GTIN: 4054278636399

Produktinformation

Kärchers batteridrivna handdammsugare HV 1/1 Bp Fs är en kraftfull och flexibel lösning för rengöring av mindre områden, möbler och svåråtkomliga utrymmen. Med sin kompakta och lätta design är den enkel att hantera, vilket gör den idealisk för snabb rengöring i byggnader, bilar eller under installationsarbete. Dess batteridrivna funktion eliminerar behovet av sladdar och ger större rörelsefrihet, samtidigt som den erbjuder en kraftfull sugprestanda tack vare en stor filterarea och effektiv turbin.

Maskinen levereras med en specialanpassad tillbehörssats som inkluderar ett kläd-, golv- och fogmunstycke, sugborste samt sugrör, vilket gör den perfekt för mångsidiga rengöringsuppgifter. Dessutom har den ett energieffektivt eco!efficiency-läge som sparar energi, förlänger batteriets drifttid och minskar ljudnivån.

Egenskaper och fördelar:

- Effektiv sugprestanda: Tack vare en stor filterarea och effektiv turbin får du kraftig rengöringskapacitet på alla ytor.
- Kompakt och flexibel: Med sin lätta och trådlösa design kan dammsugaren användas i alla riktningar (360°) för smidig hantering i trånga utrymmen.
- Energieffektivt läge: eco!efficiency-läge förlänger batteritiden och minskar ljudnivån, vilket är perfekt för längre arbetspass.
- Realtidsteknik: Kärcher Battery Power+ visar återstående drifttid direkt på batteriet för bättre planering.

Notering:

- Batteri och laddare ingår ej, de måste köpas separat. Den är kompatibel med Kärchers 18 V Battery Power+.

Ingår i leveransen:

- Sugrör: 2 delar, 505 mm, plast
- Golvmunstycke
- Möbelmunstycke
- Fogmunstycke
- Sugborste
- Patronfilter: Papper
- Förfilter



Med HV 1/1 Bp Fs kan du njuta av snabb och effektiv rengöring utan att vara bunden till sladdar, vilket gör den till ett perfekt val för både professionellt och privat bruk.

Tillbehör

Du kanske också gillar