Artikelnummer: 10248210

Beställningsvara

Kärcher

Luftrenare Kärcher AF30

2 590 krEx.moms

3 237,50 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

, GTIN: 4054278899954

Produktinformation

Luftrenaren AF 30 är den perfekta lösningen för ren och hälsosam inomhusluft i medelstora utrymmen, som vardagsrum och arbetsplatser. Med ett flerskiktat filtersystem, inklusive ett avancerat HEPA-filter (High Protect 13), avlägsnas effektivt allergener, föroreningar och patogener, vilket skapar en frisk och säker miljö. Dessutom binder det aktivt kolfiltret obehagliga lukter och kemiska ångor, vilket ytterligare förbättrar luftens kvalitet.

En av AF 30
utmärkande egenskaper är den avancerade displayen som tydligt visar luftkvaliteten via en alfanumerisk indikation för PM2,5-partiklar, kompletterat med en färgkod som gör det enkelt att snabbt bedöma luftens status. Displayen visar även aktuell temperatur och relativ luftfuktighet, vilket ger en fullständig överblick över inomhusklimatet.

Med en filtereffektivitet på 99,95 % för partiklar så små som 0,3 µm och ett dubbelt luftintagssystem säkerställs ett kraftfullt luftflöde. Den inbyggda lasersensorn styr enheten i automatiskt läge, vilket innebär att prestandan automatiskt anpassas efter luftkvaliteten, så att luftrenaren alltid arbetar på optimal nivå. För extra bekvämlighet finns även funktioner som timerprogram, barnsäkerhetsspärr, nattläge för en ultratyst drift, och en praktisk filterbytesindikator.

Med en kompakt design och låg energiförbrukning (36 W) är AF 30 både effektiv och energisnål. Filtret har en lång livslängd på upp till ett år, beroende på användningsintensitet och föroreningsgrad.

Standardfunktioner:

- Dubbelt filtersystem
- Indikator för filterbyte
- Luftkvalitets-, temperatur- och luftfuktighetsdisplay
- Automatiskt läge
- Nattläge för tyst drift
- Timer och barnsäkerhetsspärr

Specifikationer:

- Nätspänning: 1 Ph / 100-240 V / 50-60 Hz
- Effekt: 36 W
- Max rumsstorlek: upp till 60 m²
- Luftflöde: Max 320 m³/h
- Filtereffektivitet: 99,95 % för 0,3 µm partiklar
- Ströminställningar: 5
- Vikt utan tillbehör: 5,8 kg
- Vikt inkl. förpackning: 7,5 kg
- Mått (L × B × H): 260 × 260 × 486 mm









Tillbehör

Du kanske också gillar