Artikelnummer: 2.645-007.0

Beställningsvara

Kärcher original

Krananslutning G1 med G3/4″ reduceringsnippel

close

Kontakta oss för offert

GTIN: 4039784288881

Produktinformation

Ett välfungerande bevattningssystem bygger på pålitliga komponenter som krankopplingar, slangkopplingar och slangar. Kärcher erbjuder ett omfattande sortiment av tillbehör för både anslutning, frånkoppling och reparation av ditt bevattningssystem. Ett utmärkt exempel är den hållbara 1" krankopplingen, som kommer med en 3/4" reduceringsnippel för enkel anpassning till olika gängstorlekar. Reduceringsnippeln gör det möjligt att ansluta två olika gängstorlekar, vilket gör den både flexibel och praktisk.

Kärchers universella slangreparationskoppling är utformad för att passa alla standardslangar och erbjuder ergonomisk hantering för snabb och smidig användning. Den är idealisk när du behöver koppla samman eller reparera två slangar, och säkerställer en långvarig lösning för ditt bevattningssystem.

Den gängade 1" krankopplingen med reduceringsnippel är särskilt lämpad för anslutning till Kärchers trädgårdspumpar, och är kompatibel med de vanligaste slangstorlekarna samt alla standardiserade klicksystem. Detta gör den till ett mångsidigt och pålitligt val för att optimera din bevattningslösning.

Specifikationer:

- Gängstorlekar: 1" krankoppling med 3/4" reduceringsnippel
- Kompatibilitet: Passar tre vanliga slangdiametrar och alla klicksystem
- Användningsområde: För anslutning och reparation av trädgårdsslangar
- Material: Mycket robust för lång hållbarhet
- Ergonomisk design: För enkel hantering
- Storlek på gänga G3/4 + G1

Detta gör Kärchers krankopplingar och slangreparationslösningar till ett självklart val för pålitlig och smidig trädgårdsbevattning.