Artikelnummer: KM 70 25 C BP 2 SB

Beställningsvara

Exkl Batteri och laddare

Sopmaskin Kärcher KM 70/25 C BP 2SB

13 990 krEx.moms

17 487,50 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 4054278807881

Produktinformation

Den manuella sopmaskinen KM 70/25 C 2SB är en kraftfull lösning för effektiv rengöring av hårda ytor, både inom- och utomhus. Utrustad med en batteridriven sopvals, sidoborstar och fläkt, ger den användaren avsevärt förbättrad komfort och enkelhet vid städning, särskilt i svåråtkomliga hörn och områden. Dess platta veckade filter med aktiv sugfunktion minskar dammbildning och ser till att arbetsmiljön förblir ren, även när stora mängder fint damm ska avlägsnas.

Maskinens höjdjusterbara sopvals kan anpassas i sex olika steg, vilket optimerar rengöringsresultatet beroende på underlaget. För ytterligare bekvämlighet erbjuder maskinen praktisk förvaring för extra städredskap, vilket gör att arbetet går smidigare och utan avbrott. Det är också enkelt att underhålla maskinen, då både sidoborsten och filtret kan bytas utan verktyg.

Drivs av ett utbytbart 36 V Kärcher Battery Power+, som ger tillräcklig kraft för olika städuppgifter. Batteriet har lång drifttid och kan laddas snabbt, samt stödladdas under korta pauser för att maximera produktiviteten. Observera att batteriet och laddaren säljs separat och inte ingår vid leverans.

Egenskaper och fördelar:

- Utbytbart lithium-ion batteri: Ger lång drifttid, snabb laddning och visar återstående tid under användning.
- Dammfilter: Minskar dammuppvirvling och bidrar till en renare arbetsmiljö. Filterbyte sker enkelt utan verktyg.
- Praktisk förvaringsyta: Möjlighet att transportera extra städredskap direkt på maskinen, vilket sparar tid och arbete.
- Justerbart handtag: Handtaget kan fällas ned för platsbesparande förvaring och justeras i tre höjdlägen för bättre ergonomi.

Standardutrustning:

- Findammfilter
- Elektrisk borstdrift
- Justerbar huvudsopvals
- Manuell filterrengöring
- Nedfällbart handtag
- Sopskyffelteknik
- Lämplig för både utomhus- och inomhusbruk

Tekniska data:

- Drivning: För hand
- Drift – ström (V): 36
- Max. ytkapacitet (m²/h): 3 920
- Arbetsbredd: 480 mm
- Arbetsbredd med en sidoborste: 700 mm
- Arbetsbredd med två sidoborstar: 980 mm
- Behållarkapacitet: 45 liter (total), 20 liter (användbar)

Denna maskin erbjuder en effektiv och flexibel lösning för alla företag som söker en kraftfull och användarvänlig sopmaskin för daglig användning på stora ytor.

Tillbehör

Du kanske också gillar