Artikelnummer: 2.643-585.0

Beställningsvara

Kärcher original

Högtrycksslang Kärcher Pemium Flex 10m K2, K3, K4, K5, K7

599 krEx.moms

748,75 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

H 10 Q PremiumFlex Anti-Twist är en 10 meter lång reservhögtrycksslang som erbjuder både flexibilitet och användarvänlighet. Tack vare det patenterade anti-twist-systemet slipper du problemet med att slangen snor sig, vilket ger en smidigare arbetsupplevelse och eliminerar onödig irritation och potentiella snubbelrisker. Detta gör att du kan arbeta obehindrat även över större ytor.

Slangen är utrustad med Kärchers Quick Connect-system, vilket möjliggör snabb och enkel anslutning till högtryckstvätten utan krångel. Dessutom är den tillverkad av ett PVC- och ftalatfritt material, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. H 10 Q PremiumFlex är kompatibel med alla Kärchers högtryckstvättar i serien K2 till K7 (från 2016 och framåt) som har Quick Connect, men passar inte modeller med slangvinda eller Full Control-enheter i dessa serier.

Med sin längd på 10 meter ökar arbetsradien, vilket gör det möjligt att täcka större ytor utan att behöva flytta maskinen ofta. Denna slang är utmärkt för både professionell och privat användning, och kombinerar hållbarhet med praktisk design.

Specifikationer:

- Längd: 10 meter
- Max. temperatur: 60 °C
- Max. tryck: 18 MPa
- Kompatibilitet: Kärcher K2–K7 högtryckstvättar (från 2016) med Quick Connect, ej för modeller med slangvinda eller Full Control
- Material: PVC- och ftalatfritt
- Anti-Twist: Förhindrar att slangen snor sig

Passar till bl.a.

- K 4 Compact Home
- K 4 WCM
- K 7 Premium Power
- K2 Power Control
- K2 Premium Power Control
- K3 Classic
- K3 Compact
- K4 Classic
- K4 Compact
- K5 Classic
- K5 Compact
- K5 Compact Home
- K5 WCM
- K7 Compact
- K7 Compact Home
- K7 WCM