Artikelnummer: 4.112-065.0

Beställningsvara

Kärcher original

Skumlans kärcher Advanced 3, 900 l/h – 2500 l/h

1 180 krEx.moms

1 475 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 4054278708614

Produktinformation

Kärcher Advanced 3 Skumlans för Högtryckstvättar – Precision och Hållbarhet för Effektiv Rengöring

Den avancerade skumlansen Kärcher Advanced 3 är designad för att leverera överlägsen skumkvalitet och effektiv rengöring, särskilt lämpad för professionella rengöringsmiljöer där noggrann dosering och robust prestanda är ett krav. Skumlansen är tillverkad med en huvudkropp av Ecobrass, vilket ger utmärkt beständighet mot korrosion och gör den extra motståndskraftig mot kraftiga och aggressiva rengöringsmedel. Detta gör den idealisk för användning inom både industriella och kommersiella applikationer.

Med en flödeshastighet från 900 till 2500 liter per timme och Servo Control-funktion kan Advanced 3 hantera varierande rengöringskrav med bibehållen skumkvalitet. Dess skummunstycke är dessutom utrustat med en ergonomisk behållare för rengöringsmedel som har en stor påfyllningsöppning, vilket gör att påfyllningen går snabbt och smidigt. Behållaren har också ett extra grepp vid halsen för bekväm hantering även under längre arbetspass.

Den integrerade doseringsspärren gör det enkelt att justera mängden rengöringsmedel i tre steg (1, 2 eller 4 %), och minimerar risken för oavsiktlig ändring av inställningarna. För extra flexibilitet kan sprutvinkeln justeras för att passa specifika behov, oavsett om det gäller rengöring av fordon, maskiner eller fasader.

Sammanfattning av specifikationer:

- Flödeshastighet: 900–2500 l/h
- Munstycksstorlek: 38
- Max. tryck: 300 bar
- Doseringsalternativ: 1%, 2%, 4%
- Tankkapacitet: 1 liter
- Max. temperatur: 60 °C
- Anslutning: EASY!Lock

Kärcher Advanced 3 skumlans kombinerar hållbarhet, precision och flexibilitet – en pålitlig lösning för krävande rengöringsuppgifter.

Tillbehör

Du kanske också gillar