Artikelnummer: SC 100 E BASIC

Beställningsvara

Nilfisk

Kombiskurmaskin Nilfisk SC100 E Basic

10 895 krEx.moms

13 618,75 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 5703887124016

Produktinformation

Nilfisk SC100 är en kompakt och användarvänlig kombiskurmaskin som är speciellt utvecklad för att effektivt rengöra mindre ytor. Denna skurmaskin erbjuder en betydande förbättring jämfört med traditionell moppning och klarar rengöringsuppgifterna både snabbare och med ett bättre resultat. Med sin upprättstående och kompakta design kombinerar SC100 smidig hantering med kraftfull rengöringskapacitet, vilket gör den till det perfekta valet för områden där snabb och effektiv rengöring är avgörande.

SC100 är idealisk för platser som butiker, skolor, restauranger, caféer, bensinstationer, bagerier, grillbarer, hotell och städbolag, men den fungerar även bra för användning i hemmet. Denna maskin är utrustad med en sugfot både framför och bakom borsten, vilket gör det möjligt att rengöra golvet i alla riktningar och låter golvet bli klart för användning direkt efter städningen. Tack vare att skurning och torkning utförs i ett arbetsmoment är SC100 särskilt effektiv och minskar avsevärt rengöringstiden.

SC100 är designad för att erbjuda användaren enkel kontroll och maximal effektivitet. Maskinen har två doseringsinställningar för vatten och rengöringsmedel, vilket gör att användaren kan anpassa mängden för att optimera rengöringen. En LED-varningslampa lyser rött när vattennivån är låg, vilket underlättar underhåll och minimerar arbetsavbrott. Dessutom har maskinen ett ergonomiskt handtag som kan hanteras med en eller två händer, beroende på användarens behov och preferenser. Trots sin kraftfulla prestanda väger SC100 endast 12 kg, vilket gör den lätt att bära och transportera mellan olika rengöringsområden.

För dem som väljer premium-modellen av SC100 medföljer ett externt sugslangkit, vilket utökar maskinens funktioner och gör det möjligt att effektivt rengöra även svåråtkomliga områden. Detta kit är särskilt användbart för ytor där det är svårt att nå med den vanliga borsten, vilket ger en mer omfattande och djupgående rengöring.

Nilfisk SC100 är utformad för att upprätthålla hygieniska standarder och säkerställa att smutsvatten aldrig sprids tillbaka på golvet. Smutsvattentanken är utformad för enkel rengöring med en platt botten som förhindrar att smuts fastnar, vilket gör det lätt för operatören att hålla maskinen i bra skick. För att ytterligare minska spill och slitage på borsten och sugfoten stannar alla maskinens funktioner automatiskt när den placeras i upprätt position.

Maskinens robusta aluminiumram och slitstarka design säkerställer hög driftsäkerhet och lång livslängd, medan det integrerade doseringslocket för rengöringsmedel på renvattentanken säkerställer en korrekt dosering varje gång, vilket är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Nilfisk SC100 erbjuder därmed en kostnadseffektiv lösning för företag och privatpersoner som vill ha en hållbar och effektiv skurmaskin för mindre ytor.

Specifikationer:

- Upptagen effekt: 800 W
- Modell: 2010-107408100
- Vakuum: 3.5 kPa
- Kabellängd: 10 m (löstagbar)
- Vikt: 12 kg
- Ljudnivå (vid 1,5 m): 72 ± 2 dB(A)
- Mått (L x B x H): 400 x 360 x 1150 mm
- Borsthastighet: 2100 RPM
- Renvatten-/smutsvattentank: 3/4 L
- Spänning/frekvens: 220-240 V / 50-60 Hz
- Skurbredd: 310 mm
- Kapacitet (teoretisk/praktisk): 620/310 m²/h
- Ljudeffekt: 83 dB(A)
- Skyddsklass: I
- IP-skyddsklass: X4
- Handtagsvibration: < 2.5 m/s²
- Vattenmängd: 0.2/0.6 l/min
- Sugskrapa bredd: 31 cm
- Bruttovikt komplett: 15 kg
- Borste: 1 Cylindrical

Nilfisk SC100 är den optimala kombiskurmaskinen för de som söker snabb, bekväm och hygienisk rengöring av mindre ytor. Med funktioner som tank-i-tank-design och automatisk vattenavstängning erbjuder SC100 en användarvänlig och effektiv lösning för grundlig rengöring i såväl professionella som privata miljöer.

Tillbehör

Du kanske också gillar