Artikelnummer: MC 1C-125 500 XT EU

Beställningsvara

Nilfisk

Högtryckstvätt Nilfisk MC 1C-125 500 XT EU

4 995 krEx.moms

6 243,75 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Nilfisk MC 1C-125/500 XT - Kompakt och kraftfull kallvattentvätt för professionell rengöring

Nilfisk MC 1C-125/500 XT en mångsidig och kraftfull kallvattentvätt som erbjuder snabb och effektiv rengöring i en mängd olika miljöer. Denna högtryckstvätt är perfekt för daglig användning och är utformad för att klara krävande rengöringsuppgifter, samtidigt som den är lätt och kompakt för enkel transport och hantering. Den robusta konstruktionen gör att den kan användas både inom industriella och kommersiella miljöer.

Nilfisk MC 1C-125/500 XTutrustad med ett ergonomiskt utformat spolhandtag som minskar tryckbelastningen på användaren, vilket gör det enklare och bekvämare att hantera även under längre arbetsdagar. Med det unika 4-i-1-munstycket kan du enkelt anpassa vattenstrålen efter uppgiften, vilket ger en överlägsen rengöringsupplevelse utan att behöva byta tillbehör. Genom att vrida på munstycket växlar du enkelt mellan olika trycklägen för att uppnå optimal prestanda beroende på underlaget och smutsens grad.

Den 10 meter långa, slitstarka och stålarmerade slangen ökar arbetsområdet avsevärt och förhindrar trassel, vilket gör att du kan röra dig fritt utan avbrott. Tryckaktiverande system och den beprövade pumptekniken bidrar till att höja både effektiviteten och livslängden på maskinen, samtidigt som de avancerade styrsystemen säkerställer en smidig och pålitlig användning.

Nilfisk MC 1C-125/500 XT
lätta vikt och kompakta storlek gör den mycket enkel att transportera mellan olika arbetsplatser, vilket gör den idealisk för företag som behöver en mobil och kraftfull rengöringslösning.

Nyckelfunktioner:

- Ergonomiskt utformat spolhandtag för minskad tryckbelastning
- 4-i-1-munstycke för flexibel anpassning till olika rengöringsuppgifter
- Tryckaktiverande system och avancerad pumpteknik för ökad effektivitet och tillförlitlighet
- Slitstark, stålarmerad 10-metersslang för större arbetsområde och enkel hantering
- Lätt och kompakt design för enkel transport och lagring

Specifikationer:

- Pumpvarvtal: 2800 RPM
- Effektförbrukning: 2,1 kW
- Slanglängd: 10 meter (stålarmerad och trasselfri)
- Elanslutning: 230 V / 1-fas / 50 Hz / 9,5 A
- Mått (L x B x H): 344 x 403 x 707 mm
- Vikt: 20,3 kg
- Säkring: 10 A


Du kanske också gillar